Over Vitality Show

Sinds de oprichting is er veel gebeurd binnen Discoshow Vitality.

Als discoshow zijn we gestart halverwege de jaren ’90, met alles wat we maar aan licht- en geluidapparatuur konden vinden. Oude speakers, radio’s en lampen werden allemaal ingezet om de leukste (school)feestjes te verzorgen, in tuinen, kelders en garages van verschillende klasgenoten.

Rond de millenniumwissel zijn we meer gaan investeren in materiaal en kwaliteit. We zijn de simpele feestjes gaan ontgroeien en ons gaan richten op wat groter vermaak. We kregen wat vaste plekken in verschillende feestzalen en kroegen en zijn ons meer op bruiloften en partijen gaan richten.

Tegenwoordig hebben we een zeer uitgebreide discoshow

Flink geprofessionaliseerd en vooral bestaand uit A-merken licht en geluid. Om de hoogste kwaliteit te garanderen mede hierom zijn we sinds de zomer van 2009 ingeschreven bij de kamer van koophandel en voorzien van een eigen BTW nummer.

Ook voor live-muziek

Enkele jaren terug zijn we ons naast drive-in shows ook bezig gaan houden met het verzorgen van live geluid, er is geïnvesteerd in mixers, microfoons en randapparatuur zodat we nu ook bands kunnen uitversterken met dezelfde passie als we in onze discoshow stoppen.

Noord-Brabant

Aangezien we uit Brabant komen richten we ons daar ook op, denk hierbij aan plaatsen als Helvoirt, Haaren, Oisterwijk, Vught, Udenhout, Berkel-Enschot, Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Vlijmen, Eindhoven en Breda.

Ons team

Ruud SchoenmakersEigenaar
Ruud is als sinds het begin betrokken bij Vitality.
Roel van den BerkEigenaar
Roel is sinds het begin al actief bij Vitality.