Tijd voor een knalfeest?

De Drive-in Show is waar Discoshow Vitality mee begonnen is, meer dan 15 jaar geleden ondertussen. Gelukkig hebben we in die tijd niet stilgezeten en zijn we lekker met de tijd mee gegaan.

Tegenwoordig zijn onze drive-in shows moderne shows, voorzien van een goede geluidsinstallatie en een spetterende lichtshow met onder andere LED-verlichting. Geschikt voor feesten van 20 tot 500 personen, waar bij we rekening houden met alle behoeftes.

Discoshow zonder zorgen

Als je onze drive-in show boekt hoef je je nergens zorgen over te maken, alle behoeftes voor het feest worden doorgesproken en we komen altijd met een passende oplossing. Muziekvoorkeuren, hoeveelheid verlichting en geluid, locaties, niks laten we aan het toeval over.

Door dat we alleen met hoge kwaliteit materialen werken heb je geen rare fratsen tijdens het feest, het enige dat nodig is is voldoende stroom en ruimte. We zijn ruim op tijd aanwezig om de disco op te bouwen en onze DJ’s zorgen dat de eerste tonen te horen zijn voor de eerste gasten binnen komen.

Interesse in Vitality?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Dan bespreken we deze graag met je.

Neem contact op