Alvast gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk!

De voorbereiding voor een bruiloft kan lastig zijn, er moet met veel dingen rekening gehouden worden. Eten, drinken, welke gasten, locatie, fotograaf, kerk, gemeentehuis, trouwauto, kleding, bloemen, uitnodigingen… teveel om op te noemen, jullie worden er gek van! Helaas kunnen we jullie niet helpen met al die dingen, maar er is één ding waar we jullie zeker mee kunnen én willen helpen, de juiste muziek op het huwelijksfeest.

Door te kiezen voor Vitality neem je een hoop onzekerheid weg, alles wordt netjes besproken en geregeld.

Vitality maakt gebruik van een fantastische Drive in show, we komen op locatie de muziek verzorgen en nemen hier alles zelf voor mee. Op deze manier kunnen we garanderen dat het feest helemaal tot zijn recht gaat komen.

Indien gewenst komen we vooraf alle wensen met betrekking tot de muziek en het feest persoonlijk bespreken. Denk hierbij aan muziek die je graag zou willen horen, maar ook welke absoluut niet. Maar ook de openingsdans en de afsluiter van het feest.

Ook bepalen we wat een ideale discoshow zou zijn, gebaseerd op het soort feest, locatie en aantal gasten. Is een compacte geluidsset nodig of moet er wat groters komen. Hoeveel en wat voor verlichting is er nodig, alles is mogelijk.

Wat we wel standaard meenemen is onze prachtige DJ-booth! Bekijk de foto’s hiernaast voor een kleine impressie.

Interesse in Vitality?

Onze bruiloftdisco prijzen beginnen bij 450 euro voor een feest van 5 uur. Een gesprek vooraf om de mogelijkheden te bespreken is mogelijk en geheel vrijblijvend.

Neem contact op